بازیگر فیلم های سینمایی «دختری به نام تندر» و «تگرگ و آفتاب» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس اظهار داشت: به دلیل آنکه بیشتر مخاطبان فیلم ها و سریال ها نسل جوان هستند و فیلمسازان و سرمایه گذاران و تهیه کنندگان می خواهند این بخش از جامعه را جذب کرده و آن ها را راضی نگه دارند به سمت تولید فیلم های دختر پسری می روند که قاعدتاً سالمندان در این قبیل آثار هیچ جایگاهی ندارند.
وی در همین راستا ادامه داد: متأسفانه سالمندان در اغلب فیلم ها و سریال های ما نقش حاشیه ای دارند یعنی همواره در حاشیه دیده می شوند و این اتفاق خود به خود باعث می شود مخاطبی که آن اثر را می بیند در پس ذهن خود یک سالمند را همواره در حاشیه ببیند.
سعیدی سپس با بیان اینکه امروزه به طور کل مفهوم خانواده برای نوجوانان از بین رفته و ما نیازمند تولید آثاری هستیم که این قشر را جذب کرده و معنای زندگی و خانواده و محبت را به آن ها بیاموزدتصریح کرد: مسأله مهم امروزه جامعه ما این است که نوجوانان را با زندگی درگیر نمی کنیم. آن ها درگیر گوشی و بازی های خودشان شده اند. حتی پدر و مادرها برای خودشان زندگی می کنند.
وی یادآور شد: ما در زمان های گذشته پای صحبت های بزرگترها و زندگی های شان می نشستیم و مفهوم واقعی زندگی را لمس می کردیم و با آن دست و پنجه نرم می کردیم و حتی به ما مسئولیت می دادند و همین باعث شد تا همواره خود را در جریان زندگی ببینیم اما امروزه اغلب نوجوانان و جوانان ما هیچ توجهی به محیط پیرامونی خودشان ندارند و به همین دلیل معنای کلماتی مانند احترام به سالمند، محبت، عشق به خانواده و... را لمس نمی کنند.
بازیگر سریال های تلویزیونی «یوسف پیامبر (ع)» و «روزهای ابدی» در خاتمه این گفتگو تأکید کرد: سینما، تلویزیون، تئاتر و... فرهنگ ساز هستند و می توانند با تولید آثاری جذاب برای نسل جوان تر مفاهیم زیبایی که درون زندگی وجود دارد را به آن ها آموخته و یا یادآوری کنند.
ارسال نظر